Desert prajitura cu visine din dulceata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Feb 2020 | 18511 vizualizari

 

O nebunie de pajitura!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 9 linguri de ulei
  • 9 linguri de lapte
  • 12 linguri de faina
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • visine din dulceata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu visine din dulceata:

       Intr-un castron punem ouale si le mixam cu un praf de sare. Adaugam pe rand zaharul, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine compozitia.

       Intr-o tava (cca 20/20 cm) tapetata cu hartie de copt punem aluatul. Din loc in loc asezam visinile din dulceata.

       Dam tava la cuptorul incins la 180 de grade C, timp de 20 - 25 minute sau facem testul cu scobitoarea.

       Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce umplutura dorim.

2

Cantitatile se pot dubla,dupa preferinta fiecaruia sau dimensiunea tavii pe care o folositi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu visine din dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata "cu nectarine